Bit Tech 4

На 9 мај во Битола, во хотелот  City House  се одржа веќе традиционалната BitTech4 конференција на Неоком и  Hewlett Packard Enterprise.

Присутни беа ИТ претставници на поголемите компании од пелагонискиот регион, од. Битола, Прилеп, Кавадарци, Кичево, Ресен и Охрид.

Гостите имаа можност да слушнат за новините за HPE ProLiant Generation 10 Servers, Baskup  решенијата на HPE, како и HPE Aruba Networking switching / wireless портфолиото.

На крајот Неоком го престави центарот за колокација NeoDC, како и своето Document Management решение со live demo  презентација.

 

Традицијата продолжува и останува дел од економскиот развој на регионот.

Се гледаме идната година

 

body2: 
Презентациите може да ги видите на следниве линкови: HPE ProLiant Gen 10 Servers Update & HPE Storage/Backup Solutions - Стојче Димов - HPE Аруба switching / wireless – Ненад Јакимовски - Неоком Неоком Document Management – Ана Карангелеска - Неоком
Петок, Мај 17, 2019