На 30.05.2024 во салата „Офицерски дом“ на Културниот и информативен центар во Битола го одржавме осмото издание на настанот BitTech.

Главни презентации на настанот беа Reimagine your compute management experience со Влахо Јемин – HPE Central Europe Compute Sales Program Manager и HPE GreenLake for Block Storage built on HPE Alletra Storage MP со Стојче Димов – HPE Enterprise Architect, East and South Europe. Искуствата со HPE и соработката со Неоком беше нагласена од некои корисници.

Уметнички дела од манифестацијата Мал Битолски Монмартр дадоа дополнителна светлина и убавина на просторот и настанот.

По презентациите со коктел и виолински концерт клиентите имаа прилика да продискутираат со специјалистите околу прашања произлезени од презентациите.

Ве очекување на идни предизвици.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *