FAQ:

Дали вашата фирма има програма за пракса?

Да, доколку имаме апликант на кој не му се завршени студиите нудиме пракса за да може да стекне искуство, и доколку тој апликант како и ние сме задоволни од работата им нудиме официални работни места.

Што ви значи тоа можности за да се продолжи едукацијата?

NEOCOM преку нејзините партнерства со фирми како СЕМОС,  им овозможува на нашите вработени да учествуваат на курсеви.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.