HPE Service Day Aruba Day Sopot 2023

Почитувани
Придружете ни се на презентацијата
Hewlett Packard Enterprise / Aruba Networks
на 19 Април 2023 во Винарија Попов, с. Сопот Кавадарци
Организиран е автобуски превоз.
Ве молиме потврдете го Вашето присуство најдоцна до 10 Април 2023

Регистрирај овде

Програма
Ден
Време
Активност
локација
Среда
19 Април 2023
09:30
11:00
Поаѓање од Скопје за Сопот
Организиран автобуски превоз.
Пред Неоком
 
 
11:00
11:15
Регистрација
Сопот – Кавадарци – Винарија Попов
 
 
11:30
11:35
Отворање на настанот
Горан Кубелка – Неоком
Славко Костадиновски – Неоком
Сала за презентации
 
 
11:35
11:40
Поздравен збор
Владимир Парлеев – HPE
Roman Napierala – CET Regional Channel Manager HPE Aruba Networking
Азур Жабо – Partner Business Manager CDG Balkans – HPE Aruba
Сала за презентации
 
 
11:40
12:30
HPE Services Update
Никола Марковски –
Technology Services Manager Albania, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Macedonia, Malta and Moldova at Hewlett Packard Enterprise
Сала за презентации
 
12:30
13:00
HPE Storage Update
Милко Попов – Неоком
Сала за презентации
 
13:00
13:30
Кафе Пауза
 
Сопот – Кавадарци – Винарија Попов
 
13:30
14:20
Aruba Products Portfolio
Азур Жабо – HPE Aruba
Горан Чаповски – Неоком
Сала за презентации
 
14:20
14:35
Прашања
Поднесување прашалници
Сала за презентации
 
 
14:35
15:00
Разгледување на Винаријата
Со професионален водич
Винарски визби
 
 
15:00
16:00
Коктел
 
Сопот – Кавадарци – Винарија Попов
 
16:00
17:30
Пристигнување во Скопје
Организиран автобуски превоз.
Пред Неоком

© 2022 Hewlett Packard Enterprise Development LP

© All rights reserved by NEOCOM AD - Skopje