BitTech7 2023

На 19.05.2023 во салата „Офицерски дом“ на Културниот и информативен центар во Битола го одржавме седмото издание на настанот BitTech. Оваа година презентациите беа посветени на новитети во портфолиото на производи и решенија на HPE, вклучувајќи HPE ProLiant сервери, HPE Synergy инфраструктура и HPE MSE складишни системи. Покрај HPE специјалистите од Неоком, на настанот присуствуваа […]

HPE и Aruba презентации

На 19.04.2023 во просториите на Винарија Попов во Сопот Кавадарци Неоком одржа еднодневен настан со презентации за новитети во портфолиото на услуги и решенија на производителите HPE и Aruba. На настанот беа поканети корисници и деловни партнери на Неоком, и покрај нашите вработени, презентации одржаа и претставници на HPE и Aruba. Присутните имаа прилика да […]