Новости

BitTech8 2024

BitTech8 2024

На 30.05.2024 во салата „Офицерски дом“ на Културниот и информативен центар во Битола го одржавме осмото издание на настанот BitTech.…
BitTech7 2023

BitTech7 2023

На 19.05.2023 во салата „Офицерски дом“ на Културниот и информативен центар во Битола го одржавме седмото издание на настанот BitTech.…
HPE и Aruba презентации

HPE и Aruba презентации

На 19.04.2023 во просториите на Винарија Попов во Сопот Кавадарци Неоком одржа еднодневен настан со презентации за новитети во портфолиото…