BitTech8 2024

На 30.05.2024 во салата „Офицерски дом“ на Културниот и информативен центар во Битола го одржавме осмото издание на настанот BitTech. Главни презентации на настанот беа Reimagine your compute management experience со Влахо Јемин – HPE Central Europe Compute Sales Program Manager и HPE GreenLake for Block Storage built on HPE Alletra Storage MP со Стојче […]