BitTech7 2023

На 19.05.2023 во салата „Офицерски дом“ на Културниот и информативен центар во Битола го одржавме седмото издание на настанот BitTech. Оваа година презентациите беа посветени на новитети во портфолиото на производи и решенија на HPE, вклучувајќи HPE ProLiant сервери, HPE Synergy инфраструктура и HPE MSE складишни системи. Покрај HPE специјалистите од Неоком, на настанот присуствуваа […]

HPE и Aruba презентации

На 19.04.2023 во просториите на Винарија Попов во Сопот Кавадарци Неоком одржа еднодневен настан со презентации за новитети во портфолиото на услуги и решенија на производителите HPE и Aruba. На настанот беа поканети корисници и деловни партнери на Неоком, и покрај нашите вработени, презентации одржаа и претставници на HPE и Aruba. Присутните имаа прилика да […]

Palo Alto Networks

На ден 08.11.2022 година во Hotel Limak Skopje Luxury, одржавме настан на кој присутните корисници и гости имаа можност да се запознаат со најновите решенија на Palo Alto Networks. Firewall уредите од новата генерација на Palo Alto Networks се најмоќните безбедносни производи моментално достапни за заштита на компјутерските мрежи, како на местото на пристап до […]