Bit-Tech 2022

По пауза од две години,  Bit-Tech оваа година се одржа на 27.05.2022 во прекрасниот амбиент на обновениот Офицерски дом во Битола. Присутните корисници и гости се запознаа со новости од областа на HPE сервис, HPE Educational Services, HPE Servers and Storages update, Напредни технологии. Како и секогаш особено задоволство ни е организирањето и реализирањето на […]